Gábina Partyšová
Navigace
» Úvodní stránka
Jazyky
» Česká verzeČesky
» English version of this celebrity siteEnglish

Gábina Partyšová

Gábina Partyšová obrázek

Gabriela Partyšová je česká modelka, moderátorka, zpěvačka a herečka.

Biografie Gábiny Partyšové

Narodila se v Brně, kde již od dětských let navštěvovala v lidové škole umění hodiny zpěvu a klavíru. V Brně absolvovala rovněž studium na soukromém gymnáziu.

Od roku 1996 spolupracuje s českými televizními stanicemi, kde moderuje krátké pořady týkající se převážně českého bulváru (např. Česká televize, TV Nova, Prima). Od roku 2013 uváděla na Primě společenský pořad TOP STAR magazín. V letech 2014–2021 moderovala Snídani s Novou. Aktuálně moderuje společenský pořad Život ve hvězdách na TV Nova. Příležitostně se objevuje také v epizodních rolích v českých filmech a seriálech.

Vystupovala i pod uměleckým jménem Rebeka. V minulosti nafotila erotické fotky pro pánský časopis Playboy.

Osobní život Gábiny Partyšové

Z manželství s podnikatelem Josefem Koktou, s kterým se rozvedla, se jí v roce 2007 narodil syn Kristian.

Diskografie Gábiny Partyšové

1997 Hledej lásku
2003 Mý druhý já (vydáno pod jménem REBEKA)
2004 Flash (vydáno pod jménem REBEKA)
Filmografie (výběr)
2000 Četnické humoresky, 1. série, 4. díl Beáta (režie Antonín Moskalyk), role: médium
2006 Prachy dělaj člověka (režie Jiří Chlumský), Tomášova expřítelkyně
2009 Ulovit miliardáře (režie Tomáš Vorel), reportérka TV

Zdroj: Wikipedia.cz

Gábina Partyšová celebrity photo

Několik fórů na závěr. Vtip Kdo jsou to ti homosexuálové?: „Jardo, kdo jsou to ti homosexuálové?” „Karle, když ti to řeknu, vykouříš mi ho?” „Jasně, víš, že nikdy neodmítnu... A co to je teda za lidi, ti homosexuálové?”

„Jardo, kdo jsou to ti homosexuálové?” „Karle, když ti to řeknu, vykouříš mi ho?” „Jasně, víš, že nikdy neodmítnu... A co to je teda za lidi, ti homosexuálové?”

Přijde Miloš Zeman nečekaně dříve domů a žena se trochu lekne: - "Panebože, to už jseš doma?!" - "Doma mi klidně říkej Milošku…"

Jaký je rozdíl mezi českou vládou a holuby? - Žádný - všechno poserou a střílet se nesmí.

Cikán

Cikán je české pojmenování pro osobu romské nebo sintské národnosti. Výraz se užívá i v hanlivém významu, označuje pak člověka snědé pleti, opáleného, dobrovolně se toulajícího a žijícího pod širým nebem, dobrodružné povahy.Cikán v tomto stereotypním podání nectí zákony společnosti,...

Lela Ceterová

Lela Ceterová je profesionální modelka původem ze slovenského města Žilina a žena českého MMA zápasníka Karlose Terminátora Vémoly. V mládí se Ceterová stala centrem posměchu ve škole kvůli malému poprsí a jiným "nedokonalostem". Následně podstoupila plastickou operaci poprsí,...

Chris Norman

Chris Norman je anglický rockový zpěvák a hudebník.Chris Norman je rockový, respektive soft rockový a bluesový zpěvák, textař a kytarista. Nejvíce se proslavil s kapelou Smokie.Hudbě se věnoval již od dětství. V adolescentním věku založil se svými spolužáky ze školy Alanem Silsonem...